HANDELSBETINGELSER

A WORKING THEORY APS

Generelle oplysninger

A Working Theory ApS

Stengårds Alle 95

2800 Kongens Lyngby

CVR nr.: 41885017

Telefon: 28579503

E-mail: kundeservice@aworkingtheory.dk

BETALING

A Working Theory ApS modtager betaling med VISA-Dankort, VISA, VISA Electron, Mastercard, Anyday & MobilePay. Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes. Alle beløb er i DKK. Danske kroner og incl. moms.

Ved betaling med Anyday hæver vi den første betaling, når varen afsendes. Derefter betaler du en månedlig ydelse den sidste hverdag i de næste tre måneder. Denne ydelse afhænger af din ordretotal og betalingsplan. Såfremt du betaler alle rater til tiden, er der nul renter og gebyrer. Hvis du returnerer dit køb, vil din aftale med Anyday automatisk ophøre. Læs mere om vilkår for brug af Anyday her: https://da.anyday.io/terms-conditions/shopper.

LEVERING

A Working Theory ApS tilstræber at afsende ordre indgået inden kl. 15 samme dag, ordre herefter sendes næstfølgende hverdag.

Vi sender til hele Danmark. Vi tilbyder fragtfri levering i hele Danmark. Varer vil blive leveret på leveringsadressen, der angives ved bestillingen eller til angivet pakkeshop, medmindre andet er aftalt.

Vi leverer ikke til udlandet (gælder også Færøerne og Grønland).

Dine varer kan sendes med DAO eller GLS.

OBS: Hvis der ikke er plads på udleveringsstedet, vil din pakke blive flyttet til nærmeste udleveringssted, hvilket du får besked om. Opstår der problemer, kontakt da kundeservice.

Normal leveringstid er 1-3 hverdage efter A Working Theory har godkendt din ordre. Der kan forventes længere leveringstid omkring travle perioder såsom udsalg og jul. Forsinkelser hos GLS eller DAO kan A Working Theory ikke drages til ansvar for. I tilfælde af svært forsinkende varer, eller udeblevne leverancer, fremsende vi selvfølge, en ny varer til dig hvis lager haves.

Ved bestilling af både lagervarer og varer, som er angivet som en pre-order/bestillingsvare, forbeholder vi os retten til at sende ordren samlet, når bestillingsvarerne er på lager. Der tages forbehold for trykfejl og lagerstyringsfejl.

ÆNDRING ELLER ANULLERING AF DIN ORDRE:

Hvis du ønsker at ændre eller annullere din ordre så kontakt kundeservice@aworkingtheory.dk  hurtigst muligt. Hvis din ordre er afsendt. Så har du stadig 14 dage til at annullere din ordre. Se afsnit nedenfor angående fortrydelses- og retur ret.

FORTRYDELSES- OG RETUR RET

Hvis du ikke er tilfreds med dit køb på aworkingtheory.dk er du velkommen til at returner varen til os. Det er en forudsætning at produktet er i samme stand som da du modtog det, at det ikke er ødelagt eller har været vasket. Der gives 14 dages fuld returret på varer købt i vores webshop.

Perioden regnes fra den dag hvor du modtager ordren. Bemærk, at hvis du har valgt levering til pakkeshop, så starter fortrydelsesperioden den dag ordren leveres til pakkeshoppen.

Returneringsomkostninger skal du selv afholde.

Fortrydelse skal anmeldes til os senest 14 dage efter købet og fra fortrydelsen skal du senest 14 dage efter returnere forsendelsen. Meddelelsen skal gives pr. mail på kundeservice@aworkingtheory.dk. I meddelelsen skal du gøre tydeligt opmærksom på, at du ønsker at benytte din fortrydelsesret. Ønsker du at sende varen retur til os, skal du udfylde den vedlagte Returseddel og sende varen til:

A Working Theory ApS

Stengårds Alle 95

2800 Kongens Lyngby

Att: Michelle Wadskjær

Bemærk: Vi modtager IKKE pakker sendt pr. efterkrav eller pakker sendt uden omdeling. Dvs. Vi modtager ikke pakker sendt til pakkeshops.

Ved returnering er du ansvarlig for, at varen er pakket forsvarligt ind.

Du bærer risikoen for varen fra tidspunktet for varen lavering. Husk at få en kvittering for indlevering af pakken.

Du kan også benytte dig af vedlagte returlabel. Hvis du benytter dig af vedlagte retur label vil 40 kr. blive fratrukket din tilbage betaling.

Du kan ikke fortryde ved blot at nægte modtagelse af varen, uden samtidig at give tydelig meddelelse herom.

OBS! det er ikke muligt at afhente eller levere pakker direkte på vores adresse ved mindre dette er aftalt på forhånd.

TILBAGE BETALING:

Det tager 4-7 hverdage fra vi modtager pakken, til at vi refunderer beløbet til det anvendte betalingskort. Dog kan der være længere ventetid omkring jul, udsalg og helligdage.

REKLAMATIONSRET:

Der gives 2 års reklamationsret i henhold til købeloven. Vores reklamationsret gælder for fejl i materiale, fabrikation samt hvis produktet er blevet beskadiget under transporten til dig. Du kan få varen repareret, ombyttet, pengene retur eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation. Reklamationen gælder ikke fejl eller skader begået ved forkert håndtering af produktet.

Ved reklamationer kan du kontakte os direkte på mail kunderservice@aworkingtheory.dk. Du bedes uddybe hvad problemet er ved den pågældende vare. Hvis reklamationen accepteres af os, refundere vi hele købsprisen og alle transportomkostningerne.

Du skal reklamere i "rimelig tid" efter du har opdaget manglen/fejlen.

Læs mere om din reklamationsret på Konkurrence- og Forbrugerstyrelsens hjemmeside.

Ved returnering, reklamationer og benyttelse af fortrydelsesretten, skal varen sendes til:

A Working Theory ApS

Stengårds Alle 95

2800 Kongens Lyngby

Att: Michelle Wadskjær

OBS! Der modtages ikke forsendelser pr. efterkrav.

KLAGEMULIGHEDER:

Hvis du vil klage over dit køb, skal du kontakte kunderservice@aworkingtheory.dk

DISPUTSER:

For enhver disputs angående aworkingtheory.dk. dets aftaler eller købt hos denne falder under dansk lov og skal behandles af en dansk domstol medmindre andet er bestemt af obligatorisk lov.

PERSONLIGE OPLYSNINGER/SIKKERHED:

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:

Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig.

Personoplysningerne registreres hos aworkingtheory.dk og opbevares i fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

Vi samarbejder herudover med en række andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kundeservice@aworkingtheory.dk

 

 

 

 

 

×