Guide

Nanna Skjorte i Hvid lavet af kvaliteten EcoVero, bæredygtigt design fra A Working Theory

Sådan pakker du din kuffert effektivt og pladsbesparende

Når du skal på forretningsrejse er det vigtigt at pakke din kuffert rigtigt, så du undgår krøllet tøj i din kuffert. Men hvordan pakker man så bedst sin kuffert? Her får du vores bedste tips og tricks til at undgå krøllet tøj i din kuffert.

 

Læs mere
Nanna Skjorte i hvid lavet af kvaliteten EcoVero, Bæredygtigt design fra A Working Theory

Hvornår skal skjorten ned i bukserne?

Hvilke regler gælder, når man snakker skjorte i eller uden for bukser? Er der overhovedet nogle i det moderne Danmark? Hvilket kvaliteter egner sig bedst til at komme ned i bukserne - og vigtigst, hvordan sørger du for at skjorten bliver nede i bukserne? Find svarene her.

Læs mere
Catherine bluse i Hvid lavet af kvaliteten EcoVero, Bæredygtigt design fra A Working Theory

Sådan fjerner du make-up fra tøj

Vi kender det alle sammen. Vi har lige trukket vores hvide bluser over hovedet, og nu er der foundation på kraven - Øv! Men hvordan fjerner man make-up på hvidt tøj? Her får du vores bedste tips og tricks - læs mere her.

Læs mere
Nanna Skjorte i Hvid, i kvaliteten EcoVero, Bæredygtigt design fra A Working Theory

HVORDAN STRYGER MAN EN SKJORTE?

Ønsker du at din skjorte eller skjortebluse fra A Working Theory skal stå knivskabt? Så anbefaler vi, at du stryger din skjorte. Det lyder som en sur pligt, men med den rette teknik går det let som en leg. Men hvordan stryger man en skjorte bedst? Skal man stryge ærmer eller skjortekrave først? Med eller uden damp? Det giver vi dig svarerne på her med vores nemme trin-for-trin guide.

Læs mere