Skal skjorten ned i bukserne eller hænge løst?

Vores skjorter og skjortebluser er designet til at skulle ned i bukserne. Den lette viskosekvalitet gør nemlig, at skjorten falder flot i forhold til en almindelig stiv bomuldsskjorte. Men det betyder ikke, at du ikke kan have skjorten uden for bukserne.

Hvornår bør skjorten være nede i bukserne?

Skjorte i bukserne eller ej? Hvad er mest rigtigt? Findes der regler inden for kvindemode? Svaret er nej! Det er i virkeligheden helt op til dig selv, om du ønsker at have skjorten i bukserne eller ej. Det kommer alt sammen an på hvilket udtryk, du ønsker at skabe.

Hvornår kan skjorten hænge løst uden på bukserne?

Mange ser det som mere afslappet at have skjorten uden for bukserne og synes at det giver et mere professionelt look, hvis skjorten er nede i bukserne i stedet. Men hvis du styler skjorten med et par pæne herrebukser og en jakke, kan du nemt opnå et professionelt kontorlook.

Hvilke skjorter bør du putte ned i bukserne?

Der er helt klart nogle skjorter/blusekvaliteter som egner sig bedre til at komme ned i bukserne end andre. For os er det vigtigt at kvaliteten har et flot fald, så man ikke bliver helt firkantet på toppen. Derfor har vi valgt at lave vores skjorter af viskose, så stoffet følger kroppen i modsætning til bomuld, som typisk vil stå mere ud fra kroppen.

Metoden: Hvordan stopper du bedst skjorten ned i bukserne?

  • Stop skjorten ned i bukserne
  • Sørg for at stoffet er jævnt fordelt og at knapper sidder midtfor
  • Løft armene op, på den måde kommer det ekstra stof op, så du har god bevægelsesfrihed i løbet af dagen
  • Arrangere det ekstra stof pænt, så det danner en lige fold ud over buksekanten

Hvordan sørger du for, at skjorten bliver nede i bukserne?

Det afhænger faktisk af dine bukser. Hvis de er for løse vil skjorten kravle op af bukserne. Hvis de derimod passer, bliver skjorten nede i bukserne. Hvis dine bukser er løse kan du bruge et bælte for at hjælpe med at holde det hele på plads i løbet af dagen.

Skjorter med ekstra længde

For at få det rigtige udtryk når du tager skjorten ned i bukserne, er det vigtigt at skjorten har den rigtige længde, ellers hopper den op af bukserne igen. Derfor har vi sørget for at alle vores skjorter og skjortebluser har ekstra længde, så de bliver nede i bukserne.

 

Hvis du vil vide mere om hvordan du stryger din skjorte så læs med her…

Shop vores udvalg af skjorter og skjortebluser her..

 

×